Over De Gunstige Drukker

De Gunstige Drukker is een kleine onderneming die graag met u mee denkt voor een geweldig eindresultaat. Ons doel is om leuke, grappige en functionele producten op de markt te brengen voor een betaalbare prijs. Wij hebben een assortiment aan producten voor jong en oud. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment:
De Gunstige Drukker is een kleine onderneming die graag met u mee denkt voor een geweldig eindresultaat. Ons doel is om leuke, grappige en functionele producten op de markt te brengen voor een betaalbare prijs. Wij hebben een assortiment aan producten voor jong en oud.

Nieuwsgierig neem snel een kijkje in onze catalogus. Heeft u een idee wat niet op de website vermeld staat? Schroom dan niet om een berichtje te sturen voor verdere informatie. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Pannenlappen

T-shirts

Spiegels

Rugtassen

Wijnglazen

Petten

Werkkleding

Brillendoekjes

Sleutelhangers

Klokjes

Muismatten

Kentekenplaten

Fotolijsten

Geurbranders

Mokken

Keycords

Rompertjes

Uithangborden

Leisteen

Tegels

Mutsen

Sluitstickers

Rouwlint

Kerstballen

En nog veel meer! Nieuwsgierig neem snel een kijkje in onze catalogus. Heeft u een idee wat niet op de website vermeld staat? Schroom dan niet om een berichtje te sturen voor verdere informatie. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Tevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze klanten beoordelen ons met een "UITSTEKEND".

Ontwerpen

Wij helpen u graag met het uitwerken en creëren van uw gewenste opdruk. Dit uiteraard geheel kosteloos.

Kwaliteit

Wij werken met streng geselecteerde producten zodat wij een goede kwaliteit kunnen garanderen.

Snel

Artikelen welke op voorraad zijn kunnen in veel gevallen al binnen 48 uur afgehaald worden.

Geschiedenis

sinds 2019.

De Gunstige Drukker is in 2019 opgericht en is ontstaan vanuit een hobby. In de eerste instantie zijn wij begonnen met het bedrukken van T-shirts, mutsen en rompertjes. Doordat dit ons en onze klantenkring zo goed bevallen is heeft dit ons enthousiasme gewekt om De Gunstige Drukker verder te professionaliseren en het aantal producten verder uit te breiden.

Er werd onder anderen een sublimatieprinter aangeschaft zodat wij ons konden gaan richten op het bedrukken van bekers, leisteen, fotolijsten, onderzetters en zo veel meer. Sinds kort bieden wij ook het etsen op verschillende soorten glazen aan. Denk hierbij aan onder anderen wijnglazen, bierglazen, zelfs het etsen van een spiegel behoort tot de mogelijkheden.

Ook voor het bedrukken van bijvoorbeeld aluminium en kentekenplaten bent u bij de Gunstige Drukker aan het juiste adres.
Beoordelingen

door onze klanten.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Om u de juiste keuze te laten maken zetten wij hieronder een selectie aan beoordelingen op een rij.
UITSTEKEND
7 recensies op
G.A. Smit
G.A. Smit
30/11/2021
Geverifieerd
brenda wiering
brenda wiering
03/11/2021
Geverifieerd
Op zoek naar een leuk bedrukt t-shirt, een wijnglas met eigen naam erop of een aluminum foto? Vrijwel alles is mogelijk bij De Gunstige Drukker. Een goede prijs/kwaliteit verhouding en altijd top service!
Lees verder
Salima Ghazi
Salima Ghazi
03/11/2021
Geverifieerd
Super lieve vrouw met een zeer breed assortiment van de leukste gepersonaliseerde spullen. Last minuten uit de brand geholpen. De ontvanger was erg blij.De Gunstige Drukker is het bewijs dat kwaliteit, service, kennis van zaken en eerlijke prijzen hand in hand gaan. Een dikke aanrader.Ook belangerijk, snelle reactie bij vragen. Last minute een cadeautje bestellen en top werk krijgen, hele eerlijke prijzen en een enorm aardige vrouw.Bied een breed assortiment aan van gepersonalisseerde sublimatie en bedrukte spullen.Niet twijfelen maar gewoon bestellen.
Lees verder
Joke Holkamp
Joke Holkamp
02/11/2021
Geverifieerd
Monica Van Oostenbrugge
Monica Van Oostenbrugge
02/11/2021
Geverifieerd
Super leuke site, snelle levering, maakt leuke dingen, goed advies!
Lees verder
Vera
Vera
02/11/2021
Geverifieerd
Super goede service, altijd vriendelijk met mooi resultaat. Geen vraag is te gek, goed overleg en bijna alles is mogelijk. Van kleding met tekst tot geboortegel. Een echte aanrader.
Lees verder
LEO Brinkhuis
LEO Brinkhuis
02/11/2021
Geverifieerd
Een echte aanrader Zeer professioneel en goede kwaliteit spullen Staat altijd klaar als je iets direct nodig hebt en alles (haast alles☺️) is mogelijk
Lees verder
Om de kwaliteit van onze producten en dienstverlening te blijven verbeteren kunt u, uw ervaring delen met andere klanten van De Gunstige Drukker. Schrijf gemakkelijk uw beoordeling via Google. Hiermee helpt u andere klanten bij het maken van de juiste keuze.
UITSTEKEND
4 recensies op
Margit Brinkhuis
Margit Brinkhuis
2021-11-16
aanbevolen
De producten zijn perfect. Goede service en hele leuke en verschillende producten. De levering is ook altijd snel Een aanrader
Lees verder
Joyce Hornhuis
Joyce Hornhuis
2021-11-14
aanbevolen
Goed en netjes werk voor een goede prijs
Lees verder
Ingrid Hogeweg
Ingrid Hogeweg
2021-11-14
aanbevolen
Super leuk contact.zeer goed advies.Producten zijn naar verwachting.Na bespreking was alles mogelijk ,en goed verpakt verzonden Zeer zeker een aanrader Anita bedankt voor het advies en goede service,volgende keer zeker weer.
Lees verder
Robert de Gunst
Robert de Gunst
2021-11-14
aanbevolen
Goedkoop en snel en netjes
Lees verder
Om de kwaliteit van onze producten en dienstverlening te blijven verbeteren kunt u, uw ervaring delen met andere klanten van De Gunstige Drukker. Schrijf gemakkelijk uw beoordeling via Facebook. Hiermee helpt u andere klanten bij het maken van de juiste keuze.
Interesse gewekt?

laten we sociaal doen.

Breng dan snel een bezoek aan onze socialmediakanalen om op de hoogte te blijven van De Gunstige Drukker. Vergeet u ook niet te abonneren, zo blijft u altijd op de hoogte van onze nieuwe producten, creaties en aanbiedingen.