Zakelijk

De Gunstige Drukker is gespecialiseerd in het leveren van bedrukte producten aan veel bedrijven in heel Nederland. Wij leveren onder anderen bedrukte bedrijfskleding, mondkapjes, mutsen, (wijn)glazen, koffiekopjes en (bier)openers. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste producten, het ontwerp, de kleuren en positie van het logo. Wij hebben een portfolio opgebouwd zodat wij u een goede indruk kunnen geven over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, bellen of langskomen voor een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Werkkleding

Voor de meeste beroepen is een goed bedrukt werkshirt, werkpolo, blouse, overhemd en/of trui onmisbaar tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Uw medewerkers worden sneller herkend door uw klanten en stralen hierdoor meer professionaliteit uit. Naast al deze voordelen vergroot het uw naamsbekendheid en is het personeel het visitekaartje voor uw onderneming.

Bent u opzoek naar nieuwe werkkleding of wilt u uw huidige werkkleding een professionelere uitstraling geven? Wij denken graag met uw mee over de maten, kleuren en positie van de bedrukkingen. Wij drinken graag een kopje koffie met u om de mogelijkheden te bespreken.

Mondkapjes
Trui

Bedrijven

Leveren aan veel bedrijven in omgeving Wormerveer, Krommenie en Zaandam. Maar ook ver daar buiten.

Ontwerpen

Wij helpen u graag met het uitwerken en creëren van uw gewenste opdruk. Dit uiteraard geheel kosteloos.

Kwaliteit

Wij werken met streng geselecteerde producten zodat wij een goede kwaliteit kunnen garanderen.

Tevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze klanten beoordelen ons met een "UITSTEKEND".

Flessen
Wijn

Horeca

Wij leveren horeca benodigdheden aan verschillende hotels en restaurants in Nederland, op deze samenwerkingen zijn wij erg trots. Want wat is er nou mooier om uw gasten te voorzien van een heerlijke wijn uit een gepersonaliseerde wijnglas. Denk hierbij aan bijvoorbeeld uw bedrijfslogo en/of een tekst die aansluit bij uw bedrijf. Wij kunnen uw (wijn)glas voorzien van de door uw gewenste opdruk.

Heeft u een evenement, bijeenkomst, bar, café of restaurant en bent u opzoek naar wijnglazen, koffiekopjes, theeglazen, olie/azijn flesjes of iets anders? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken die de De Gunstige Drukker u te bieden heeft.
Eigenaar

Wij staan u graag te woord!

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, bellen of langskomen voor een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Bel ons op het telefoonnummer: 06 – 203 515 75
Stuur ons een e-mail:
info@degunstigedrukker.nl

Relatiegeschenken

Wilt u iets cadeau geven aan uw leveranciers, klanten of personeel dan verzorgen wij samen met u een gepersonaliseerd product die goed aansluit bij uw bedrijf. Bijvoorbeeld door een opdruk, kaartje, sticker of lintje. U kunt er voor kiezen zelf de benodigde producten aan te leveren, in samenspraak of de opdruk mogelijk is op het gewenste product. Ook is het mogelijk u totaal te ontzorgen, dit houdt in dat De Gunstige Drukker u al het werk uit handen neemt.
Bestelling
Relatiegeschenk